De webshop voor ibiza stijl sieraden!

Shop je trendy en hippe Ibiza accessoire op ieder moment van de dag in onze webshop. We hebben een uitgebreid assortiment met scherp geprijsde sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

Ibiza stijl sieraden zijn al jaren een hot item en ook deze zomer zullen deze hippe vrolijke sieraden weer de trend zijn. De Ibiza stijl is een mix van verschillende stijlen en kleuren. Het heeft een bohemian, gipsy en hippie feel. Je kunt er eindeloos mee mixen en matchen. Alles kan, no rules! In ons assortiment hebben we diverse armbanden, kettingen en oorbellen. De sieraden zijn zilver- of goudkleurig en zijn opgeleukt met bedeltjes, kraaltjes, kwastjes en hangertjes. De sieraden kunnen natuurlijk los gedragen worden, maar door alles te combineren krijg je juist de Ibiza stijl.

Maak je zomerse look af met deze hippe sieraden. Met deze Ibiza sieraden krijg je gelijk zin in de zomer!

Verzenden
Wij zullen je bestelling zo snel mogelijk verwerken, want wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk je sieraad wilt dragen. Elke dag, ook in de weekenden, zullen de bestellingen uitgestuurd worden. Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling of een artikel? Neem dan gewoon contact met ons op. We zijn het makkelijkste per mail te bereiken.

Armbanden
In ons assortiment hebben we diverse leren armbanden, fijne zilver- en goudkleurige armbandjes, kralen armbanden en mooie bangles. Sommige armbanden zijn opgeleukt met bedeltjes, kraaltjes, kwastjes en hangertjes. Alle armbandjes zijn leuk te combineren en daardoor creëer je zelf die Ibiza stijl.

Kettingen
In ons assortiment hebben we diverse fijne zilver- en goudkleurige kettingen en chokers. De kettingen zijn opgeleukt met bedeltjes en hangertjes. De kettinkjes zijn leuk te combineren en daardoor creëer je zelf die Ibiza stijl.

Oorbellen
In ons assortiment hebben we diverse zilver- en goudkleurige oorbellen. Deze oorbellen zijn de basis van je outfit. Ze zijn simpel, maar toch opvallend en combineren goed met elke andere fashion statement.